MENY
 /  kundcenter@se.relacom.com  /  0771–250 300

WiFi-paket från Relacom

Vi bygger och ansluter WiFi-nät

Vi har satt ihop ett antal WiFi-paket för att göra det så smidigt som möjligt för dig som beställer WiFi-tjänster från oss. Vi erbjuder även skräddarsydda WiFi-lösningar utifrån era behov och önskemål. Vi ser till att det blir enkelt att få till ett WiFi-nät som fungerar.

Behöver ni se över WiFi-anslutningen i era fastigheter eller lokaler? Vi är med och bygger WiFi-nät och fasta nätverk till både stora och små aktörer. Vi har bland annat varit med och byggt WiFi-nät till köpcentrum, ledande hotellkedjor, lokala mataffärer och festivaler runt om i hela landet. Med Relacom fungerar WiFi-nätet. Vi kan hjälpa till med allt från hela kedjan eller till en specifik del som ni behöver hjälp med. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att snabbt komma igång med det nya WiFi-nätet!

Översikt av våra olika WiFi-erbjudanden: 

  • Enklare planering av nytt nät utifrån ritning
  • Avancerad planering av nytt nät utifrån ritning

  • Enklare inmätning på plats

  • Avancerad inmätning – Site Survey

  • Avancerad inmätning – Site Survey + åtgärdsförslag

  • Avancerad inmätning – Site Survey + åtgärds- & prisförslag av Relacom

Ladda ner och läs mer om våra WiFi-paket i länken nedanför.

Certifierade tekniker

Relacom har ett stort team med WiFi-experter som dagligen arbetar med att planera och bygga WiFi-nät. Våra välutbildade tekniker har bland annat AirMagnet Academy-certifiering som är den ledande certifieringen inom WiFi-området.

Våra WiFi-paket