MENY
 /  kundcenter@se.relacom.com  /  0771–250 300

Relacom WiFi

Ny och säker molntjänst för WiFi-nätet 

Det ska vara enkelt och säkert. Det var grundförutsättningen vi när vi tog fram Relacom WiFi som är en flexibel och säker molntjänst för hantering och åtkomst till företagets WiFi-nätverk. Förutom att vi säkerställer ett WiFi-nät i högsta klass så tar vi hand om lagringen och hanteringen av controllerfunktionen i WiFi-nätet.

Enkel och flexibel lösning
Vi sätter upp all utrustning som behövs och ser till att åtkomsten till WiFi-nätet fungerar som det ska. Våra experter kan exempelvis i realtid se information om nätet och ta ut rapporter för analyser. Vi kan också enkelt justera antalet som använder WiFi-nätet eller sätta upp ett gästnät. Det ska vara enkelt och flexibelt.

24/7-övervakning i säkerhetsklassad datahall
Servrarna är placerade i en säkerhetsklassad datahall i Sverige. Vi övervakar molntjänsten dygnet runt året om vilket skapar en trygg och driftsäker lösning. Relacoms WiFi-controller är uppbyggd i en redundant miljö vilket innebär att både server och inkommande dataförbindelse har en extra identisk back-up-lösning. Ni kan fortsätta fokusera på er kärnverksamhet så ser vi till att controllerfunktionen övervakas på ett säkert sätt.

Två lösningar anpassade för era behov
Antingen kan ni välja en fullständig lösning där Relacom tar hand om både administration, controllerfunktion och accesspunkter eller så väljer ni en lösning där ni själva kan administrera och till viss del konfigurera funktionen.

Flexibla finansieringslösningar
Vi kan också erbjuda er en smidig finansieringslösning som täcker in samtliga delar i tjänsten tillsammans med vårt finansbolag.

Skräddarsydda förstudier
Vi på Relacom genomför alltid en noggrann förstudie av det befintliga eller nya nätet. På det sättet säkerställer vi att det finns rätt antal accesspunkter för att täcka in ytan och kapacitetsbehovet som finns. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om upplägget och får lyssna på era behov och önskemål.

Vi bygger och ansluter WiFi-nät

Relacom WiFi

Relacom lanserar en enkel och säker WiFi-molntjänst.

Läs mer

Arla Plast skaffade ett nytt lagerstyrningssystem

Byggde fast och trådlöst nätverk: ”Relacom skötte det perfekt”

Läs mer

Effektiva mobila inomhuslösningar

Erfarenhet inom mobilbyggande finns det gott om på Relacom.

Läs mer

Vi bygger framtidens trådlösa nät

Framtidens teknik är redan här och gör skillnad.

Läs mer

Samarbetspartner för butiker

Vi finns i hela landet och vi finns där för dig.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss
Kundtjänst
0771–250 300