MENY
 /  kundcenter@se.relacom.com  /  0771–250 300

Relacom WiFi

Relacom WiFi – ett flexibelt och säkert WiFi för både medarbetare och gäster

Det ska vara enkelt och säkert. Det var grundförutsättningen när vi tog fram Relacom WiFi som är vår flexibla och säkra lösning för trådlös åtkomst till företagets eller organisationens nätverk och internet, inklusive övervakning och administration. Resultatet är ett problemfritt WiFi-nät av högsta klass.

Enkel och flexibel lösning
Vi sätter upp all utrustning som behövs och ser till att åtkomsten till WiFi-nätet fungerar som det ska. Våra experter kan exempelvis i realtid se information om hur nätet mår och ta ut rapporter för analyser. Vi kan dessutom sätta upp ett gästnät med skräddarsydd funktionalitet för olika användare. Det ska vara enkelt och flexibelt.

24/7-övervakning i säkerhetsklassad datahall
Servrarna är placerade i en säkerhetsklassad datahall i Sverige. Vi kan övervaka och administrera tjänsten dygnet runt och året om, vilket skapar en trygg och driftsäker lösning. Relacoms WiFi-controller är uppbyggd i en redundant miljö. Det innebär att både server och inkommande dataförbindelse har en extra identisk backuplösning. Ni kan fortsätta fokusera på er kärnverksamhet så ser vi till att WiFi-nätet övervakas på ett säkert sätt.

Lösningar anpassade till era behov
Antingen kan ni välja en fullständig lösning där Relacom tar hand om både administration, controllerfunktion och accesspunkter. Eller så väljer ni en lösning där ni själva kan administrera och till viss del konfigurera funktionen.

Flexibla finansieringslösningar
Relacom WiFi kan erbjudas till en fast månadskostnad för enkel uppföljning.  Tillsammans med vårt finansbolag kan vi också erbjuda flera attraktiva finansieringslösningar som täcker in samtliga delar i tjänsten.

Skräddarsydda förstudier

Vi på Relacom genomför alltid en noggrann förstudie av det befintliga eller nya nätet. På det sättet säkerställer vi att det finns rätt antal accesspunkter för att täcka in lokalytan och det kapacitetsbehov som finns.

Kontakta oss gärna på wifi@relacom.com så berättar vi mer om upplägget och får lyssna på era behov och önskemål.

Vi bygger och ansluter WiFi-nät

Trådlös infrastruktur för framtidens utmaningar

Relacom är din helhetsleverantör av WiFi-lösningar.

Läs mer

Relacom WiFi

Flexibelt och säkert WiFi för både medarbetare och gäster.

Läs mer

Arla Plast skaffade ett nytt lagerstyrningssystem

Byggde fast och trådlöst nätverk: ”Relacom skötte det perfekt”

Läs mer

Effektiva mobila inomhuslösningar

Erfarenhet inom mobilbyggande finns det gott om på Relacom.

Läs mer

Vi bygger framtidens trådlösa nät

Framtidens teknik är redan här och gör skillnad.

Läs mer

Samarbetspartner för butiker

Vi finns i hela landet och vi finns där för dig.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss
Kundtjänst
0771–250 300