MENY
 /  kundcenter@se.relacom.com  /  0771–250 300

Trådlös infrastruktur för framtidens utmaningar

Relacom är din helhetsleverantör av WiFi-lösningar. Vi tar hand om allt – från förstudie, design, installation och konfiguration till att säkerställa hela slutleveransen. Vi hjälper dig att bygga en trådlös infrastruktur för dagens behov och framtidens utmaningar.

Idag finns det behov av att koppla upp samtliga klienter i verksamheten. Målsättningen med det trådlösa nätverket är att det ska bli lika stabilt som den fasta uppkopplingen. Det gäller inte bara uppkopplingen till internet, utan också till det interna
nätverket.

Kvaliteten på ett trådlöst nätverk påverkas av en mängd faktorer. Ofta betyder en full signal inte den maximala hastigheten. Utan avancerad mätutrustning är det omöjligt att hitta problemfaktorer.

Eftersom vi kan erbjuda installation och service i hela landet är vi en attraktiv samarbetspartner för både stora och små företag. Detaljhandeln och rikstäckande butikskedjor väljer oss för att vi kan erbjuda både dygnet-runt-övervakning och lokal service.

I tjänsten Relacom WiFi finns det inga dolda kostnader eller avancerade upplägg av kontrollers, servrar eller konsulter. Vi belastar inte heller era interna IT-resurser. Hela lösningen kan erbjudas till en fast månadskostnad för enkel uppföljning och vi kan även erbjuda flera andra attraktiva finansieringsalternativ.

Vi handplockar de bästa produkterna och genomför egna utvärderingar för att säkerställa den högsta kvalitén i våra lösningar. Utrustningen som vi installerar är framtidssäker och skalbar i takt med verksamhetens utveckling. I kombination med rutinkontroller, så kallad preventivt underhåll, minimerar vi risken för eventuella driftstörningar.

Våra välutbildade tekniker genomgår kontinuerliga utbildningar med tillhörande certifieringar för att hålla sig uppdaterade inom de senaste produkt- och säkerhetslösningarna.

Relacom finns i hela Norden och i Sverige finns vi i 27 orter. Med vårt rikstäckande servicenät kan vi hantera alla utmaningar.

Allt detta sammantaget gör oss till en ideal teknikpartner inom aktiva nätverkslösningar i hela Norden.
Det finns inga genvägar, men vi har ett vinnande koncept. Vi är en stark partner – nu och i framtiden!

Fördelarna med Relacom WiFi:

  • Fast månadspris med möjlighet till finansiering
  • Inga gömda kostnader
  • Skalbart och framtidssäkert
  • Frigör era interna it-resurser
  • Övervakning 24/7
  • Samma nätverk, olika kontor
  • Geografiskt oberoende
  • Förberett för WiFi calling

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar

Kontakta oss
Kundtjänst
0771–250 300

Vi bygger och ansluter WiFi-nät

Trådlös infrastruktur för framtidens utmaningar

Relacom är din helhetsleverantör av WiFi-lösningar.

Läs mer

Relacom WiFi

Flexibelt och säkert WiFi för både medarbetare och gäster.

Läs mer

WiFi-paket från Relacom

Det ska vara enkelt att bygga och ansluta WiFi-nätet. Vi hjälper er att snabbt komma igång!

Läs mer